2011. július 20., szerda

13 fős autóbusz rendelés Budapesten

Autóbusz rendelés, autóbusz bérbeadás 13 személyig Budapestről, hivatásos autóbusz vezetővel, kényelmes autóbuszokkal, nemzetközi személyszállítás, belföldi személyszállítás Budapestről vagy a környező városokból.

Ha már tudja, mikor szeretnének utazni ne habozzon és hívjon minket minél előbb, hiszen a autóbuszok gyorsan elkelnek, s mivel valamelyik külföldi út egy hétig is tarthat, így nem tudunk minden igényt kielégíteni.

Az autóbuszok esetében ha úgy van feltüntetve, hogy 13+1 személy, akkor az az egy személy a sofőrt jelenti. A több mint 9 fős autóbuszokhoz már autóbusz vezetői engedély szükséges, ezért mi ezeket mindig sofőrrel együtt adjuk bérbe. Az autópálya díjak, parkoló díjak és a sofőr díja illetve elszállásolása a megrendelő feladata, a sofőr egy napi díja 8.000 Ft.

A hazai személyszállítás területén vállaljuk dolgozók szállítását munkahelyre napi rendszerességgel, zenekarok szállítását, sportolók, csapatok szállítását, illetve autóbusz bérlést esküvőre, a násznép szállítására vagy különböző rendezvényekre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése