2011. július 6., szerda

Kisbuszos kirándulás Budapestről


Kisbuszos kirándulások lebonyolítása Budapestről, kisbusz bérlés, bérbeadás verhetetlen árak mellett az év minden napján.

Mercedes-Benz Sprinter és Renault Master kisbuszok bérlése sofőrrel maximum 15 fő szállításához. 15 személyes autóbuszok kölcsönözhetőek az év minden napján, tapasztalt sofőrök, akik több idegen nyelven is beszélnek, s nagy segítségükre lehetnek az európai utak során.

Autóbuszos kirándulások kisbusszal, városnézések, Prága, Pozsony, Bécs, Krakkó, München, Frankfurt, Salzburg, Graz, kirándulások kisbusszal, autóbusszal Ausztriába, Csehországba, Olaszországba, Horvátországba és Európa más városaiba, országaiba.

Mi az idén sem emeltünk az árainkon, ezért Önök még mindig a tavalyi áron utazhatnak.

A kényelmes autóbuszoknak köszönhetően önöknek nem lesz más dolguk, mint hátradőlni az ülésben és élvezni az utazást, vagy ha van kedvük, kattogtathatják a fényképezőgépüket a kirándulás során. Prága, Varsó, Brassó, Pozsony, Kassa, Graz, Bécs, Párizs, Velence vagy Róma, mind csak arra vár, hogy önök felfedezzék. Ehhez nyújtunk mi segítséget kényelmes autóbuszainkkal maximum 15 főig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése