2011. július 13., szerda

Minibusz bérbeadás sofőrrel, 20 személyes kisbusz bérlés

Minibusz bérbeadás alacsony árak mellett, kényelmes autóbuszok, kisbuszok, személyszállítás idehaza és külföldön az év minden napján.

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően Ön minőségi szolgáltatást vehet igénybe és kényelmesen utazhat Magyarország vagy Európa útjain. Európai városnézések, körutak Budapestről vagy az Önök által választott városból, településről, nemzetközi és belföldi utazások 20 személyes kisbusszal. Kisbusz bérlés sofőrrel Budapestről vagy más Pest megyei városból, mint például Érd, Gödöllő, Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Göd, Vác, Fót, Hatvan, Tatabánya és Szentendre.

Az autóbusz rendelés nálunk nagyon egyszerű, menete a következő:

Ön elmondja nekünk, hogy honnan és hová szeretnének utazni, hány fő, az év melyik napján indulnánk, s mikor jövünk vissza.

Mi a kilométer és az idő alapján adunk Önnek egy árajánlatot, amennyiben el tudjuk vállalni a személyszállitást az adott időpontban (érdemes megjegyezni, hogy a nyári hónapok sűrűbbek, mint a többi ezért a kisbuszokat is hamar lefoglalják, tehát mi azt javasoljuk, hogy minél előbb lépjen velünk kapcsolatba, ha már tudja, hogy mikor szeretnének utazni). Kisbusz bérlés Budapestről külföldre.

Bővebb információért hívjon minket a fent látható telefonszámon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése