2011. július 28., csütörtök

Sportolók szállítása autó busszal

Munkások személy szállítása Pest megyében olcsón a hét akármelyik napján mikrobusszal 15 személyig.

Belföldi autóbuszos személyszállítás az Ön igénye szerint hivatásos autó busz sofőr által. Iskolai kirándulások, körutak Magyarországon és Ausztriában 12 fős autóbusszal.

Repülőtéri transzfer Budapest és Kecskemét között versenyképes árakon megbízható kisbuszokkal 12 utazó számára.

Teljeskörű ajánlatért keressen még ma a 06 30 443 8082 számon.

Dolgozók személyszállítása autóbusszal

Céges dolgozók utaztatása Pest megyében versenyképes árakon a hét minden napján mikrobusszal 13 dolgozóig. Nemzetközi autóbuszos személyszállítás az Ön elképzelése alapján hivatásos autóbusz sofőr által. Csapatok szállítása, város nézések idehaza és Csehországban 13 üléses kisbusszal.

Repülőtéri transzfer Budapest és Kecskemét között versenyképes árakon minőségi autó buszokkal 13 fő részére.

Teljeskörű tájékoztatásért telefonáljon még ma a 06 30 443 8082 számon.

2011. július 27., szerda

Csapat szállítása kisbusszal olcsón

Sportolók szállítása autó busszal Budapesten az év szinte bármelyik napján.

Takarítson meg a CIAO-val most még többet, hiszen mi a mai nyáron sem emeltük az árakat, így versenyzőik még mindig a megszokott áron ingázhatnak Budapestről Nyugat-Európa sok városába vagy Szerbiába.

A kitünő és kedvelt mikrobuszoknak köszönhetően Önöknek nincs más dolga, mint élvezni az tájat és pihenni. Teljes körű információért lépjen velünk kapcsolatba most!

Személy szállítás kis busszal Gödöllőről vagy Szigetszentmiklósról 13 személyig, profi autóbusz vezetővel, aki mindent megtesz az önök kényelméért.

Versenyzők szállítása versenyekre, csapat szállítása busszal 13 személyig, ifjúsági csapat szállítása, öreg fiúk szállítása autó busszal rangadókra.

Sportolók szállítása autó busszal Budapesten

Versenyzők szállítása kis busszal Pest megyében az év bármely napján.

Takarítson meg a CIAO-val most még többet, hiszen mi az idén sem módosítottuk az árakat, így a versenyzők még mindig a korábbi áron közlekedhetnek Budapestről országunk többi városába vagy Svájcba. Személyszállítás külföldre kisbusszal Budapestről.

A kitünő és kedvelt kisbuszoknak köszönhetően Önnek nincs más dolga, mint élvezni az tájat és relaxálni. Részletes információért telefonáljon most azonnal!

Versenyzők szállítása autóbusszal Budapestről vagy Budaörsről 15 személyig, professzionális autóbusz vezetővel, aki mindenben a segítségükre lesz.

Versenyzők szállítása tornákra, sportolók szállítása autóbusszal 13 személyig, ifjúsági csapat szállítása, öreg fiúk szállítása mikrobusszal rangadókra.

Versenyzők szállítása autóbusszal Budapesten

Sportolók szállítása kisbusszal Budapestről az év szinte minden napján.

Spóroljon velünk most még többet, mivel mi ebben az évben sem változtattuk meg az árakat, így a csapatok még mindig a tavalyi áron közlekedhetnek Budapestről országunk számtalan városába vagy Svájcba.

A kényelmes és kedvelt kisbuszoknak köszönhetően Önnek nincs más dolga, mint élvezni az utat és relaxálni. Részletes információért keressen minket most!

Személyszállítás autóbusszal külföldre Gödöllőről vagy Szigetszentmiklósról 15 főig, hivatásos autóbusz vezetővel, aki mindent megtesz az önök kényelméért.

Versenyzők szállítása selejtezőkre, sportolók szállítása busszal 11 személyig, ifjúsági csapat szállítása, öreg fiúk szállítása mikrobusszal rangadókra.

Csapat szállítása mikrobusszal Budapesten

Csapat szállítása mikrobusszal Pest megyében az év bármely napján.

Takarítson meg a CIAO-val most még többet, mivel mi ebben a szezonban sem módosítottuk az árakat, így versenyzőik még mindig a korábbi áron közlekedhetnek Budapestről kis hazánk többi városába vagy Franciaországba.

A jó állapotú és viszonylag gyors buszoknak köszönhetően a csapatnak nincs más dolga, mint élvezni az tájat és lazítani. információért telefonáljon most!

Személyszállítás külföldre autóbusszal, mikrobusszal Esztergomból vagy Pilisvörösvárról 11 személyig, gyakorlott autóbusz sofőrrel, aki rendkívül udvarias és kedves.

Versenyzők szállítása tornákra, sportolók szállítása kis busszal 15 főig, ifjúsági csapat szállítása, öreg fiúk szállítása autóbusszal meccsekre.

2011. július 26., kedd

Sportolók szállítása minibusszal

Sportolók szállítása autó busszal Pest megyében az év szinte minden napján.

Takarítson meg a CIAO-val most még többet, hiszen mi az idén sem változtattuk meg az árakat, így versenyzőik még mindig a megszokott áron utazhatnak Budapestről Nyugat-Európa számos városába vagy Angliába.

A kitünő és szuper autó buszoknak köszönhetően a csapatnak nincs más dolga, mint élvezni az utazást és kikapcsolódani. Bővebb információért hívjon minket most rögtön!

Személyszállítás busszal Esztergomból vagy Érdről 16 főig, professzionális autóbusz sofőrrel, aki mindenben a segítségükre lesz.

Versenyzők szállítása versenyekre, csapatok szállítása kis busszal 12 személyig, ifjúsági csapat szállítása, öreg fiúk szállítása busszal rangadókra.

Sportolók szállítása kis busszal

Sport egyesület szállítása autó busszal Budapesten az év szinte minden napján.

Spóroljon velünk most még többet, hiszen mi ebben a szezonban sem változtattuk meg az árakat, így a csapatok még mindig a megszokott áron utazhatnak Budapestről kis hazánk számos városába vagy Svájcba.

A megbízható és szuper minibuszoknak köszönhetően Önöknek nincs más dolga, mint élvezni az tájat és lazítani. információért keressen minket még ma!

Sportolók szállítása mikrobusszal Budapestről vagy Szigetszentmiklósról 14 főig, gyakorlott autóbusz vezetővel, aki rendkívül udvarias és kedves.

Versenyzők szállítása versenyekre, sportolók szállítása autó busszal 11 főig, ifjúsági csapat szállítása, öreg fiúk szállítása busszal meccsekre.

Versenyzők szállítása busszal

Sportolók szállítása mikrobusszal Budapest területén az év akármelyik napján.

Spóroljon a Ciao autóbusszal most még többet, mivel mi ebben a szezonban sem módosítottuk az árakat, így versenyzőik még mindig a tavalyi áron utazhatnak Budapestről szép hazánk számos városába vagy Szlovákiába. Autóbuszos személyszállítás 15 főig olcsón.

A kitünő és viszonylag gyors kisbuszoknak köszönhetően Önöknek nincs más dolga, mint élvezni az tájat és relaxálni. Bővebb információért telefonáljon most azonnal!

Személyszállítás kisbusszal Hatvanból vagy Pilisvörösvárról 13 személyig, tapasztalt autóbusz vezetővel, aki mindent megtesz Önökért.

Versenyzők szállítása selejtezőkre, csapatok szállítása autóbusszal 15 személyig, ifjúsági csapat szállítása, öreg fiúk szállítása mikrobusszal meccsekre.

Sportolók, csapat szállítása autóbusszal

Sportolók, versenyzők, csapat szállítása autóbusszal, kisbusszal Budapestről vidékre az év bármely napján maximum 15 főig.

Spóroljon velünk most még többet, hiszen mi az idén sem emeltük az árakat, így Ön még mindig a tavalyi áron utazhat Budapestről Magyarország többi városába vagy Európa számos országába.

Versenyzők szállítása versenyekre, selejtezőkre, tornákra, csapat szállítás autóbusszal 15 személyig, ifjúsági csapat szállítása, öreg fiúk szállítása autóbusszal meccsekre, tornákra, rangadókra.

Amit vállalunk:

kézilabda csapat szállítása autóbusszal

futbalcsapat szállÍtása kisbusszal

röplabda csapat szállítása mikrobusszal

kosárlabda csapat szállítás

focicsapat szállítás Budapestről

vizilabda csapat, vizipólósok szállítása

kajakosok, kenusok szállítása

teniszezők szállítása autóbusszal

vívók, párbajtőrözők szállítása kisbusszal

futók, atléták szállítása versenyre

kickbox csapat szállítása autóbusszal

judo és egyéb küzdősportok versenyzőinek szállítása

birkozók szállítása autóbusszal

kalapácsvetők, diszkoszvetők szállítása autóbusszal

2011. július 20., szerda

13 fős autóbusz rendelés Budapesten

Autóbusz rendelés, autóbusz bérbeadás 13 személyig Budapestről, hivatásos autóbusz vezetővel, kényelmes autóbuszokkal, nemzetközi személyszállítás, belföldi személyszállítás Budapestről vagy a környező városokból.

Ha már tudja, mikor szeretnének utazni ne habozzon és hívjon minket minél előbb, hiszen a autóbuszok gyorsan elkelnek, s mivel valamelyik külföldi út egy hétig is tarthat, így nem tudunk minden igényt kielégíteni.

Az autóbuszok esetében ha úgy van feltüntetve, hogy 13+1 személy, akkor az az egy személy a sofőrt jelenti. A több mint 9 fős autóbuszokhoz már autóbusz vezetői engedély szükséges, ezért mi ezeket mindig sofőrrel együtt adjuk bérbe. Az autópálya díjak, parkoló díjak és a sofőr díja illetve elszállásolása a megrendelő feladata, a sofőr egy napi díja 8.000 Ft.

A hazai személyszállítás területén vállaljuk dolgozók szállítását munkahelyre napi rendszerességgel, zenekarok szállítását, sportolók, csapatok szállítását, illetve autóbusz bérlést esküvőre, a násznép szállítására vagy különböző rendezvényekre.

2011. július 13., szerda

Minibusz bérbeadás sofőrrel, 20 személyes kisbusz bérlés

Minibusz bérbeadás alacsony árak mellett, kényelmes autóbuszok, kisbuszok, személyszállítás idehaza és külföldön az év minden napján.

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően Ön minőségi szolgáltatást vehet igénybe és kényelmesen utazhat Magyarország vagy Európa útjain. Európai városnézések, körutak Budapestről vagy az Önök által választott városból, településről, nemzetközi és belföldi utazások 20 személyes kisbusszal. Kisbusz bérlés sofőrrel Budapestről vagy más Pest megyei városból, mint például Érd, Gödöllő, Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Göd, Vác, Fót, Hatvan, Tatabánya és Szentendre.

Az autóbusz rendelés nálunk nagyon egyszerű, menete a következő:

Ön elmondja nekünk, hogy honnan és hová szeretnének utazni, hány fő, az év melyik napján indulnánk, s mikor jövünk vissza.

Mi a kilométer és az idő alapján adunk Önnek egy árajánlatot, amennyiben el tudjuk vállalni a személyszállitást az adott időpontban (érdemes megjegyezni, hogy a nyári hónapok sűrűbbek, mint a többi ezért a kisbuszokat is hamar lefoglalják, tehát mi azt javasoljuk, hogy minél előbb lépjen velünk kapcsolatba, ha már tudja, hogy mikor szeretnének utazni). Kisbusz bérlés Budapestről külföldre.

Bővebb információért hívjon minket a fent látható telefonszámon!

2011. július 12., kedd

14 személyes minibusz bérlés Budapestről

Minibusz bérlés, minibusz rendelés Budapestről külföldi kiránduláshoz, városnézéshez, sítúrához.

Minibusz bérbeadás sofőrrel Budapesten 14 fő részére. Személyszállitás belföldön és külföldön kisbusszal, minibusszal versenyképes árakon.

Budapest Prága 530 km

Budapest Bécs 245 km

Budapest Salzburg 550 km

Budapest München 690 km

Budapest Velence 710 km

Budapest Krakkó 400 km

Budapest Pozsony 200 km

Budapest Split 750 km

Budapest Frankfurt 970

Minibusz kölcsönző Budapesten, minibusz bérbeadás olcsón

Mikrobusz bérlés, minibusz kölcsönzés kapcsán keressen minket reggel 8 és este 8 óra között a következő telefonszámon:

Amennyiben speciális kérése, kivánsága van, túl sok a csomag, vagy valami különleges dolgot is szeretnének magukkal vinni, ne habozzon, hivjon minket most, s amiben tudunk segitünk, mi nem ismerünk lehetetlent. alyi árakkal dolgozunk, ezért Ön még messzebbre utazhat ugyan azért a pénzért.

Mikrobusz bérlés, minibusz kölcsönzés kapcsán keressen minket reggel 8 és este 8 óra között a következő telefonszámon:

Amennyiben speciális kérése, kivánsága van, túl sok a csomag, vagy valami különleges dolgot is szeretnének magukkal vinni, ne habozzon, hivjon minket most, s amiben tudunk segitünk, mi nem ismerünk lehetetlent.

A külföldi kisbuszos kirándulások, városnézések mellett többek között a következő alkalmakra bérelhet tőlünk kisbuszt sofőrrel maximum 14 főig:

kisbusz rendelés esküvőre, lagzira, lakodalomba, násznép szállitásához

kisbusz bérlés sport eseményre, meccsre, versenyre, sportolók szállitása kisbusszal

kisbusz kölcsönzés zenekar szállitáshoz, zenészek szállitása, hangszerek, felszerelés szállitása koncertre, fellépésre, fesztiválra Magyarországon és külföldön egyaránt

Iskolai kirándulások, óvodások szállitása, diákok szállitása kisbusszal, nyári táborok, rendezvények

kisbusz bérlés tánccsoport részére, kisbusz kölcsönző táncosok és kiséretük részére

munkások, alkalmazottak, dolgozók szállitása kisbusszal Budapestről vagy más városból, rendszeres céges járatok, akár hétvégén is.

Minibusz bérlés Budapestről, minibusz kölcsönzés

Ami jellemző ránk:

Kitünő ár-érték arány

Kényelmes kisbuszok

Barátságos ügyintézés

Tapasztalt, balesetmentes sofőrök

Alacsony árak

Rugalmasság, elérhetőek vagyunk az év minden napján

14 személyes autóbusz bérlés, kisbusz kölcsönzés hivatásos autóbusz sofőrökkel.

Külföldi kirándulások Budapestről kisbusszal Európa különböző országaiba:

autóbuszos kirándulás Ausztriába

autóbuszos kirándulás Németországba

autóbuszos kirándulás Olaszországba

autóbuszos kirándulás Horvátországba

autóbuszos kirándulás Csehországba

autóbuszos kirándulás Szlovákiába

autóbuszos kirándulás Szlovéniába

Kisbuszaink szigorú szerviz ellenőrzések után indulnak egy-egy külföldi útra, s bár nem újak, azért kitünő műszaki állapotban vannak. Az alacsony áraknak köszönhetően Ön most még több pénzt takarithat meg, mint eddig, hiszen mi idén is a tavalyi árakkal dolgozunk, ezért Ön még messzebbre utazhat ugyan azért a pénzért.

2011. július 8., péntek

Zenészek, zenekarok szállitása kisbusszal

Örülünk, hogy egyre több visszatérő ügyfelünk van, akiket sikerült megnyernünk a barátságos kiszolgálással és az alacsony árakkal, illetve a kényelmes autóbuszokkal, kisbuszokkal.

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően Ön biztos lehet benne, hogy jó kezekben lesz az utazás során. A kisbusz bérlés, kölcsönzés csak sofőrrel együtt lehetséges.

Zenekarok szállitása, zenészek szállitása, művészek, előadók, fellépők szállitása koncertre, fellépésre egész évben. Tágas raktér a hangszereknek, kényelmes ülések az előadó művészeknek, hogy Ön a legjobban érezze magát a fellépés idején!

Zenekarok szállitása a megrendelő igénye szerint, hazai és külföldi turnékhoz, koncertekhez, fellépésekhez kisbusz bérelhető maximum 15 főig. Olcsó kisbusz bérlés Budapesten.

Amennyiben speciális igénye van a szállitást illetően, ne habozzon, hívjon minket bátran, amiben tudunk segítünk, együtt biztosan megoldjuk a legnagyobb feladatokat is!

Osztálykirándulás kisbusszal

Kisbuszos osztálykirándulás lebonyolitása 15 főig Budapestről, budapesti iskolák, óvodák, tanintézetek számára kináljuk szolgáltatásunkat 15 személyes kisbusszal, személyszállitás idehaza és külföldön.

Amit kinálunk:

iskolai kirándulás kisbusszal

osztálykirándulás külföldre 15 személyes busszal

óvodások szállitása

tanárok szállitása

rendezvényekre személyszállitás Budapestről

Rugalmasságunknak köszönhetően nem csak Budapesten, de a környező városokban is igénybe tudja venni személyszállitás szolgáltatásunkat. Jelenleg a maximálisan szállitható létszám 15, kisbusz kölcsönzés hivatásos autóbusz vezetőkkel, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek és garantáltan nem volt még balesetük.

Személyszállitás mikrobusszal idehaza és külföldön, iskolások, diákok szállitása kisbusszal Budapestről.

Ahol eddig jártunk:

Lengyelország

Csehország

Szlovákia

Ausztria

Németország

Hollandia

Belgium

Franciaország

Horvátország

Románia

Szlovénia

Olaszország

2011. július 7., csütörtök

Személyszállitás minibusszal Budapestről

Kisbuszos kirándulások lebonyolitása 15 főig Budapestről alacsony árak mellett. A kisbuszokat mindig hivatásos autóbusz sofőrök vezetik, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek mind a városi, mind a távolsági buszos személyszállitást illetően.

Belföldi személyszállitás minibusszal 15 személyig Budapestről vagy a környező városokból, mint például Szentendre, Leányfalu, Vác, Esztergom, Fót, Gödöllő, Hatvan, Tatabánya, Érd, Szigetszentmiklós, Tahitótfalu és Göd.

Külföldi kirándulások autóbusszal Budapestről:

kirándulás Prágába kisbusszal

kirándulás Bécsbe kisbusszal

Krakkó, autóbuszos kirándulás Budapestről

kisbusz bérlés Olaszországi kiránduláshoz

16 fős minibusz bérlés

16 személyes minibusz bérlés sofőrrel Budapesten és környékén, versenyképes árak, kényelmes minibuszok, barátságos kiszolgálás egész évben.

16 főt szállitó minibuszok, Mercedes Sprinter vagy Renault Master gyártmányúak, minibusz kölcsönzés, minibusz bérlés Budapestről olcsón.

Városnézések, külföldi kirándulások minibusszal Budapestről az év minden napján, olcsón és kényelmesen. Amiben számithat a segitségünkre:

iskolai kirándulások kisbusszal 16 főig

alkalmazottak szállitása a munkahelyre napi rendszerességgel

zenekarok szállitása koncertre, fellépésre kisbusszal

minibuszos városnézés Magyarországon

városnézés Európában kisbusszal

2011. július 6., szerda

Kisbuszos kirándulás Budapestről


Kisbuszos kirándulások lebonyolítása Budapestről, kisbusz bérlés, bérbeadás verhetetlen árak mellett az év minden napján.

Mercedes-Benz Sprinter és Renault Master kisbuszok bérlése sofőrrel maximum 15 fő szállításához. 15 személyes autóbuszok kölcsönözhetőek az év minden napján, tapasztalt sofőrök, akik több idegen nyelven is beszélnek, s nagy segítségükre lehetnek az európai utak során.

Autóbuszos kirándulások kisbusszal, városnézések, Prága, Pozsony, Bécs, Krakkó, München, Frankfurt, Salzburg, Graz, kirándulások kisbusszal, autóbusszal Ausztriába, Csehországba, Olaszországba, Horvátországba és Európa más városaiba, országaiba.

Mi az idén sem emeltünk az árainkon, ezért Önök még mindig a tavalyi áron utazhatnak.

A kényelmes autóbuszoknak köszönhetően önöknek nem lesz más dolguk, mint hátradőlni az ülésben és élvezni az utazást, vagy ha van kedvük, kattogtathatják a fényképezőgépüket a kirándulás során. Prága, Varsó, Brassó, Pozsony, Kassa, Graz, Bécs, Párizs, Velence vagy Róma, mind csak arra vár, hogy önök felfedezzék. Ehhez nyújtunk mi segítséget kényelmes autóbuszainkkal maximum 15 főig.

Kisbusz esküvőre, autóbusz rendelés 15 főig


Kisbusz bérlés esküvőre, mikrobusz kölcsönzés 15 főig Budapesten, esküvői autóbusz rendelés olcsón. 15 személyes kisbusz kölcsönzés sofőrrel Budapesten és környékén.
Személyszállitás itthon és külföldön, kisbusz kölcsönző, 15 személyes autóbusz bérlés.

Kisbusz bérlés sofőrrel Budapesten vagy az ország más városaiban. Mivel rendkívül rugalmasak vagyunk, ezért vállaljuk a személyszállítást más Pest megyei városokból is, mint például Gödöllő, Hatvan, Tatabánya, Vác, Érd, Visegrád, Fót, Mogyoród, Szentendre.

Az autóbuszt, kisbuszt mindig hivatásos és tapasztalt autóbusz sofőr vezeti, mert az érvényes jogszabályok szerint B kategóriás jogosítvánnyal maximum 9 személyes autót szabad vezetni.

Kényelmes kisbuszok, barátságos kiszolgálás és verhetetlen árak várják Önt a CIAO autóbusz kölcsönző, kisbusz bérlés cégnél Budapesten.

Amit a megrendelőnek érdemes tudnia:
- egy sofőr maximum 9 órát vezethet naponta
- az áron felül vannak egyéb költségek, amiket a megrendelő fizet (autópálya díj, komp díja, parkolás, alagút díj, a sofőr napi díja)
- az ár a megtett kilométer vagy az órák alapján kerül kiszámlázásra
- kiállásra Budapesten 15 percet szoktunk számolni
- a kisbuszokkal maximum 15 fő szállítható, jelenleg ez a maximum utas szám egy út során

2011. július 5., kedd

Kisbusz kölcsönzés, kisbusz bérlés


Kisbusz bérlés, kisbusz kölcsönzés Budapesten 15 személyes autóbusszal.
Személyszállítás belföldön és külföldön, iskolai kirándulások, kisbusz bérlés esküvőre, budapesti dolgozók szállítása kisbusszal az év minden napján.

15 személyes autóbusz rendelés Budapesten belföldi és külföldi kiránduláshoz, sportolók szállítása, dolgozók szállítása autóbusszal, zenekarok, fellépők szállításának a megoldása alacsony árak mellett.

Ha Ön úgy érzi, hogy már sokat keresett és még mindig nem találta meg azt az autóbusz rendelés, kisbusz kölcsönző céget, akit szeretne, akkor nálunk jó helyen jár, nem kell tovább keresgélnie.

Nemzetközi személyszállítás, autóbusz rendelés, autóbusz bérlés Budapesten és a környező városokban, mint például Gödöllő, Szentendre, Vác, Esztergom, Visegrád, Érd, Tatabánya, Hatvan, Fót, Veresegyház, Szigetszentmiklós, Leányfalu és Aszód.

15 személyes kisbusz rendelés, kisbusz bérlés olcsón. Kényelmes autóbuszok, hogy Ön élvezze az utazást, udvarias autóbusz sofőrök, akik mindent megtesznek azért, hogy önöknek felejthetetlen élmény maradjon a kirándulás.

Amiben mindenképpen számithat ránk:
- osztálykirándulás autóbusszal
- iskolai kirándulások
- zenekarok szállitása
- sportolók szállitása kisbusszal
- reptéri transzferek, Budapest, Bécs, Pozsony, Prága
- kisbuszos európai kirándulások, városnézések
- dolgozók szállitása kisbusszal
- diákok szállitása itthon és külföldön