2011. november 3., csütörtök

Mikrobusz bérlés sofőrrel








Mikrobusz bérlés sofőrrel, Sportolók szállítása autó busszal Budapesten az év minden napján.

Takarítson meg a CIAO-val most még többet, hiszen mi ebben az évben sem emeltük az árakat, így Önök még mindig a korábbi áron közlekedhetnek Budapestről Magyarország számos városába vagy Franciaországba, kisbusz kölcsönzés Budapest egész területén

A jó állapotú és kedvelt kisbuszoknak köszönhetően Önöknek nincs más dolga, mint élvezni az utazást és relaxálni. információért keressen minket most rögtön!

Személyek szállítása kis busszal Szentendréről vagy Érdről 13 főig, gyakorlott autóbusz sofőrrel, aki mindenben a segítségükre lesz.

Versenyzők szállítása selejtezőkre, csapatok szállítása mikrobusszal 15 személyig, ifjúsági csapat szállítása, öreg fiúk szállítása autó busszal meccsekre, kisbusz bérlése olcsón.

Kisbusz bérlése Budapesten







Kisbusz bérlése Budapesten, mikrobusz kölcsönzés sofőrrel, minibusz bérlés, minibusz kölcsönzés az év bármely napján, olcsó kisbusz kölcsönzés Budapesten és egész Pest megyében.

Mikrobusz kölcsönzés sofőrrel Budapesten, csapat szállítása autó busszal Pest megyében az év bármely napján. Takarítson meg velünk most még többet, hiszen mi az idén sem emeltük az árakat, így a versenyzők még mindig a megszokott áron ingázhatnak Budapestről hazánk sok városába vagy Lengyelországba.

A kitünő és szuper autóbuszoknak köszönhetően Önöknek nincs más dolga, mint élvezni az utat és pihenni. Kisbusz kölcsönző Budapesten és Pest megyében.

Bővebb információért telefonáljon még ma!

Személy szállítás autó busszal Hatvanból vagy Pilisvörösvárról 12 személyig, professzionális autóbusz sofőrrel, aki mindent megtesz az önök kényelméért.

Versenyzők szállítása tornákra, sportolók szállítása busszal 12 személyig, ifjúsági csapat szállítása, öreg fiúk szállítása minibusszal rangadókra.