2011. augusztus 10., szerda

Kisbusszal a Balatonhoz Budapestről

Autóbuszos kirándulás Budapestről, bérelhető 15 + 1 személyes autóbuszok, hivatásos és nagy tapasztalattal rendelkező autóbusz vezetők és alacsony árak, ez az amit rólunk tudni érdemes.
Cégünk vállalja autóbuszos kirándulások lebonyolítását Budapestről vagy a környező városokból, településekről, személyszállítás idehaza és külföldön, diákok, iskolások szállítása, dolgozók és alkalmazottak szállítása napi rendszerességgel, autóbusz kölcsönzés sofőrrel a hét minden napján.

Az autóbuszunkban 15 + 1 fő utazhat, az egy fő a sofőrt jelenti, aki az érvényes jogszabályok szerint napi 9 órát tölthet vezetéssel. Tehát egy hosszabb külföldi út esetén érdemes két autóbusz vezetővel elindulni, hogy megszakítások nélkül haladhassunk.

Autóbusz bérlés, autóbusz kölcsönzés Budapesten a legjobb árak mellett. Próbáljon ki minket Ön is és fedezze fel, miért választanak minket olyan sokan az év minden időszakában. Nyáron városnézések, autóbuszos kirándulások, télen sítúrák szervezése Ausztriába vagy a Tátrába.

Részletesebb információt szívesen nyújtunk önnek a 06 30 443 8082 telefonszámon, ahol választ kaphat további kérdéseire is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése